Contact

Wilt u meer weten over de verschillende soorten dakbedekking of moet er een dakinspectie aan uw dak worden uitgevoerd? Neem dan contact op met één van de dakdekkersbedrijven die zijn aangesloten bij 0900 Dakdekker.

Waar u ook woont in Nederland, er is altijd een dakdekker bij u in de buurt. Vul hierboven uw postcode of woonplaats in en u krijgt een overzicht van alle dakdekkers uit uw regio die bij ons aangesloten zijn. U kunt ook bellen naar het landelijke telefoonnummer 0900 Dakdekker (0900 3253355 | 9 ct/pm). U wordt dan aan de hand van uw postcode doorverbonden met het dakdekkersbedrijf bij u in de buurt. Wilt u liever gebeld worden? Vul dan even het contactformulier hiernaast in. De dichtstbijzijnde dakdekker neemt dan zo snel mogelijk contact met u op.

U zoekt een dakdekker die raad weet met elk type dak? Van bitumen tot shingles? Een dakdekkersbedrijf dat gedegen advies geeft over de verschillende soorten dakbedekking. Bij 0900 Dakdekker bent u aan het juiste adres. De dakdekkers weten raad met alle soorten dakbedekking. Voor daken van 10 m2 tot projecten van 5000 m2; onze dakdekkers leveren topkwaliteit mét garantie.

Bel ons op: 0900 3253355
(9 ct/pm)

Heeft u suggesties voor deze site? Laat het ons weten.