Dakplaten

Niet elk dak is exact hetzelfde. De dakdekkersbedrijven leveren daarom dakplaten die exact voor u op maat zijn gemaakt. Het leggen van dakplaten is precisiewerk en vergt vakmanschap.

Gaat u zelf dakplaten leggen? Let er dan op dat u bij het monteren van de dakplaten heel precies te werk gaat. Een halve centimeter verschil bij de eerste plaat, is na twintig platen al opgelopen tot tien centimeter verschil. Goed meetwerk is daarom heel belangrijk. Tevens dient u er rekening mee te houden dat metalen dakplaten mogelijk condens aantrekken door temperatuurverschillen en slechte ventilatie. Om vochtproblemen te voorkomen, wordt in de meeste gevallen eerst een anti-condensfolie aangebracht. Deze folie voorkomt lekkage door afdruppelend condenswater.

Geluidsisolerende dakplaten

dakplatenMaakt u graag muziek of heeft u een andere hobby waarbij mogelijk geluidsoverlast optreedt? En wilt u problemen met de buurt voorkomen door de overlast te verminderen? Geluidsisolerende dakplaten bieden uitkomst. Deze dakplaten zorgen ervoor dat geluid wordt opgevangen en hierdoor binnenshuis blijft. De dakplaten zijn toe te passen op houten en betonnen daken. Of op een nieuwe houten dakconstructie. Indien gewenst is het mogelijk om de dakplaten te bedekken met een andere soort dakbedekking, zoals riet of dakpannen. De dakplaten zijn eenvoudig zelf aan te brengen, wanneer u dat wilt, monteren de dakdekkers van 0900 Dakdekker de dakplaten op uw dak.

Bel ons op: 0900 3253355
(9 ct/pm)

Hulp nodig in uw Provincie?

Overal in Nederland vindt u een dakdekker dichtbij. Klik op uw provincie of bel naar 0900 Dakdekker en maak direct een afspraak met uw dakspecialist.

Groningen Friesland Drenthe Noord Holland Flevoland Overijssel Gelderland Utrecht Zuid Holland Zeeland Noord Brabant Limburg

Heeft u suggesties voor deze site? Laat het ons weten.