Diensten

Dak reparatie

Dak reparatie

Heeft u last van daklekkage of is uw dakbedekking op een andere manier beschadigd? De dakdekkersbedrijven die zijn aangesloten bij 0900 Dakdekker zijn in staat om elke dakreparatie die vereist is uit te voeren.

Lees Meer

Dakinspectie

Dakinspectie

Alle materialen vergaan op den duur. Zo verschillend als ze zijn, zo verschillend is hun natuurlijke levensduur. Dit geldt ook voor bitumen, shingels en zinkwek. Door eens in de twee à drie jaar een dakinspectie te laten uitvoeren door een dakdekker, worden problemen in een vroeg stadium ontdekt.

Lees Meer

Dakbedekking

Dakbedekking

De uitstraling van uw huis wordt grotendeels bepaald door het type dakbedekking dat u kiest. Een huis met een rieten dak ziet er anders uit dan een huis met dakpannen. Als u een keuze moet maken in het soort dakbedekking, kijk dan ook of de dakbedekking van uw wensen past in het straatbeeld en bij het type woning. Niet elk huis is namelijk geschikt voor iedere soort dakbedekking.

Lees Meer

Dakisolatie

Dakisolatie

Een gemiddelde woning verliest dertig procent van zijn warmte via het dak. Door een goede dakisolatie bespaart u aanzienlijk in uw energiekosten. Het is verstandig om uw dak te laten isoleren door een professionele dakdekker.

Lees Meer

Dakgoten

Dakgoten

Bij de dakdekkerbedrijven die zijn aangesloten bij 0900 Dakdekker kunt u terecht voor een nieuwe dakgoot. Onze dakdekkers bieden u een ruim assortiment aan dakgoten.

Lees Meer

Bel ons op: 0900 3253355
(9 ct/pm)

Hulp nodig in uw Provincie?

Overal in Nederland vindt u een dakdekker dichtbij. Klik op uw provincie of bel naar 0900 Dakdekker en maak direct een afspraak met uw dakspecialist.

Groningen Friesland Drenthe Noord Holland Flevoland Overijssel Gelderland Utrecht Zuid Holland Zeeland Noord Brabant Limburg

Heeft u suggesties voor deze site? Laat het ons weten.