Dakisolatie bespaart energiekosten

Een gemiddelde woning verliest dertig procent van zijn warmte via het dak. Door een goede dakisolatie bespaart u aanzienlijk in uw energiekosten. Het is verstandig om uw dak te laten isoleren door een professionele dakdekker.

Vooral de dakisolatie van de buitenzijde van een schuin dak en een plat dak moet vakkundig worden aangepakt. Wanneer u dit zelf doet, is de kans op condensvorming aan de binnenkant van het dak groot. Vocht veroorzaakt mogelijk ernstige problemen: houten balken die verrotten of stalen balken die doorroesten, met hogere reparatiekosten als gevolg.

Mogelijkheden voor dakisolatie

dakisolatieEr zijn verschillende manieren om uw dak te isoleren. Heeft u een schuin dak? Laat dan aan de binnen- of buitenzijde van het dakbeschot uw dak isoleren. Bij een plat dak is alleen dakisolatie aan de buitenkant mogelijk. Dakisolatie aan de binnenkant levert over het algemeen vochtproblemen op. Wilt u liever niet uw dak isoleren, maar wel energiekosten besparen? Als u een zolder heeft die niet wordt gebruikt, is het mogelijk om de zoldervloer te isoleren.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden bij u thuis? Zoek dan een dakdekkersbedrijf bij u in de regio via 0900 Dakdekker. Zij zijn de experts op het gebied van dakisolatie en voorzien u graag van deskundig advies.

Terug naar het overzicht
Bel ons op: 0900 3253355
(9 ct/pm)

Hulp nodig in uw Provincie?

Overal in Nederland vindt u een dakdekker dichtbij. Klik op uw provincie of bel naar 0900 Dakdekker en maak direct een afspraak met uw dakspecialist.

Groningen Friesland Drenthe Noord Holland Flevoland Overijssel Gelderland Utrecht Zuid Holland Zeeland Noord Brabant Limburg

Heeft u suggesties voor deze site? Laat het ons weten.