Dakinspectie

Alle materialen vergaan op den duur. Zo verschillend als ze zijn, zo verschillend is hun natuurlijke levensduur. Dit geldt ook voor bitumen, shingels en zinkwek. Door eens in de twee à drie jaar een dakinspectie te laten uitvoeren door een dakdekker, worden problemen in een vroeg stadium ontdekt.

In de meeste gevallen is een probleem dat is geconstateerd tijdens een dakinspectie snel op te lossen. Wilt u een dakinspectie laten uitvoeren? De ervaren dakdekkers die zijn aangesloten bij 0900 Dakdekker zijn gevestigd in heel Nederland. Er is dus altijd een dakdekkersbedrijf bij u in de buurt die een dakinspectie aan uw dak kan uitvoeren.

Zorg voor een regelmatige dakinspectie

dakinspectieEen regelmatige dakinspectie voorkomt een grote kostenpost. Tijdens een inspectie worden eventuele problemen direct verholpen. Het is mogelijk om voor een vast bedrag per jaar een dakinspectie te laten uitvoeren. Een specialist komt dan jaarlijks langs om onderhoud te plegen. Wanneer u een dakinspectie laat uitvoeren, wordt van tevoren met u afgesproken op welke punten u uw dak wilt laten controleren. Zoals onderhoud, te vervangen onderdelen en veiligheid. De dakinspecteur maakt na afloop een inspectierapport op. In dit rapport staat niet alleen de staat van de huidige dakbedekking gemeld, maar wordt ook aangegeven hoe lang het dak nog mee gaat.

Terug naar het overzicht
Bel ons op: 0900 3253355
(9 ct/pm)

Hulp nodig in uw Provincie?

Overal in Nederland vindt u een dakdekker dichtbij. Klik op uw provincie of bel naar 0900 Dakdekker en maak direct een afspraak met uw dakspecialist.

Groningen Friesland Drenthe Noord Holland Flevoland Overijssel Gelderland Utrecht Zuid Holland Zeeland Noord Brabant Limburg

Heeft u suggesties voor deze site? Laat het ons weten.